Esports

El Cambrils CH derrota el Pla de Santa Maria després d'una excel·lent remuntada

Per Redacció



Imatge del partit disputat ahir al vespre al Palau Municipal d'Esports entre el Cambrils CH i el Floid Pla de Santa Maria
El Cambrils Club d'Hoquei va aconseguir una important victòria en el partit disputat ahir a la nit contra el Floid Pla de Santa Maria, que havia quedat ajornat el passat 27 de gener. A la mitja part l'equip cambrilenc perdia per 1 a 2. A la represa, el Pla de Santa Maria va aconseguir l'1 a 3. A partir d'aquí el Cambrils va reaccionar i es va acabar imposant per 4 a 3. Els gols locals van anar a càrrec de Joan Roig, que en va fer dos, de Carles Veciana i de Jordi Carbó.

Aquest cap de setmana el Cambrils CH es desplaçarà a la pista del CP Sant Ramon de Vilafranca per disputar el partit corresponent a la dinovena jornada.

Pel que fa als equips inferiors del Cambrils CH, destacar que aquesta darrera jornada no ha estat gaire favorable, ja que l'equip juvenil va perdre a la pista del Sant Ramon de Vilafranca per 4 a 2, mentre que l'equip infantil ho feia a la pista del Castellar HC per 9 a 3.

Comenta aquest article