Esports

El Cambrils CH derrota el Pla de Santa Maria després d'una excel·lent remuntada

Per RedaccióImatge del partit disputat ahir al vespre al Palau Municipal d'Esports entre el Cambrils CH i el Floid Pla de Santa Maria
El Cambrils Club d'Hoquei va aconseguir una important victòria en el partit disputat ahir a la nit contra el Floid Pla de Santa Maria, que havia quedat ajornat el passat 27 de gener. A la mitja part l'equip cambrilenc perdia per 1 a 2. A la represa, el Pla de Santa Maria va aconseguir l'1 a 3. A partir d'aquí el Cambrils va reaccionar i es va acabar imposant per 4 a 3. Els gols locals van anar a càrrec de Joan Roig, que en va fer dos, de Carles Veciana i de Jordi Carbó.

Aquest cap de setmana el Cambrils CH es desplaçarà a la pista del CP Sant Ramon de Vilafranca per disputar el partit corresponent a la dinovena jornada.

Pel que fa als equips inferiors del Cambrils CH, destacar que aquesta darrera jornada no ha estat gaire favorable, ja que l'equip juvenil va perdre a la pista del Sant Ramon de Vilafranca per 4 a 2, mentre que l'equip infantil ho feia a la pista del Castellar HC per 9 a 3.

Comenta aquest article