Cultura

Sant Jordi

Municipis de novel·la, protagonistes del concurs de la Diputació aquest Sant Jordi

Per Redacció

Cartell del concurs impulsat per la Diputació de Tarragona per aquest Sant Jordi
Cartell del concurs impulsat per la Diputació de Tarragona per aquest Sant Jordi | Cedida

La Diputació de Tarragona convoca, un any més, el seu concurs #SantJordiDipta a través de les xarxes socials. Sota el lema«Els nostres municipis són de novel·la», enguany la Diputació convida a la ciutadania a compartir a Facebook, Twitter i Instagram llibres ambientats a municipis o zones de la demarcació. La finalitat del concurs és promoure i afavorir la difusió d’aquelles publicacions literàries que desenvolupin la seva història total o parcialment en un poble, ciutat o espai del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre o el Baix Penedès.

Els interessats en participar-hi podran fer-ho des del 20 d’abril a les 00:00 hores fins al 26 d’abril de 2020 a les 23:59 hores. El certamen tindrà tres persones guanyadores, una per a cada mitjà social on es realitza la campanya (Facebook, Twitter i Instagram). La selecció dels premiats es farà de manera automàtica i aleatòria entre tots els participants mitjançant una aplicació automàtica. El premi serà un lot de llibres editat per la Diputació de Tarragona.

Per participar-hi a Facebook caldrà comentar la publicació que hi haurà al perfil de la Diputació. A Twitter, els interessats hauran de fer tuit amb les etiquetes #SantJordiDipta i #MunicipisdeNovella i citar el perfil de la institució (@dipta_cat). I en el cas d’Instagram, podran fer un comentari a la publicació de la Diputació o bé fer-ne una publicació pròpia amb una imatge d’elecció lliure, amb les etiquetes #SantjordiDipta i #MunicipisdeNovell i citant el perfil @dipta_cat. En totes les xarxes, els comentaris i publicacions hauran d’incloure el títol del llibre seleccionat, l’autor o autora i el lloc de la demarcació on té lloc la història.Per a més informació, podeu consultar les bases a: www.dipta.cat/ca/xarxes-socials

Comenta aquest article