Informació general

Donació

L'Escola d'Hoteleria i Turisme dona 450 quilos de menjar a Càritas Cambrils i Creu Roja

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una pila d'aliments
Imatge d'arxiu d'una pila d'aliments | Cedida

L'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils va lliurar, ahir, 450 quilos de menjar a les entitats de Càritas Cambrils i Creu Roja. L’estat d’alarma generat pel SARS-CoV-2 ( COVID-19 ) i el confinament va provocar que el dijous 13 de març que l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils –seguint les indicacions dels Departaments d’Educació i Salut del Govern de la Generalitat–, hagués  de deixar la seva activitat docent tancada al centre fins nou avís.

La notificació de no fer les classes va comportar un tancament exprés de les aules i la participació de tota la comunitat educativa va ser clau en la reorganització  del tallers. El desconeixement real de deixar l’aula virtual i poder tornar al centre, ha fet que les previsions de gènere que disposava el centre per desenvolupar la seva tasca docent es veiés en perill de caducitat. És per aquest motiu i per evitar un malbaratament d'aliments que, des del centre es va contactar amb Càritas Cambrils i Creu Roja per fer el lliurament de tot el gènere perible a curt i llarg termini. Un total de 450 kg que podran gestionar aquestes entitats per fer-ne un ús social davant la situació de vulnerabilitat de moltes famílies i persones.

Des de l'Escola esperen que aquest menjar ajudi a  les famílies i les persones a cobrir les necessitats més essencials com és l’alimentació.

 

Comenta aquest article