Informació general

Solidaritat

«10h NonStop Aliments», una iniciativa solidària i esportiva des de casa per col·laborar amb el Banc d'Aliments

La cita serà aquest dissabte 18 d'abril través de contingut en directe al compte d’Instagram @nonstopaliments es pretén combinar la pràctica esportiva amb la solidaritat

Per Redacció

Cartell d'aquesta iniciativa solidària i esportiva
Cartell d'aquesta iniciativa solidària i esportiva | Cedida

El proper dissabte 18 d’abril tindrà lloc l’activitat "10h NonStop Aliments", una iniciativa solidària que combina la pràctica esportiva des de casa amb la col·laboració amb el Banc dels Aliments. A través del canal d’Instagram @nonstopaliments, durant 10 hores s’oferirà contingut en directe: activitats esportives diverses per mobilitzar la ciutadania en aquests dies de confinament. Es pot escollir entre diferents mobilitats de cursa (5,10, 21, 42 i 84 Km), Zumba, estiraments, escales (500, 750 i 1.000 escales), ciclisme (50, 100 i 200 Km) o 10h NonStop amb totes les activitats fent la "VIA CRUCIS"

Tot i que es pot participar individualment, es recomana formar equips de 2-5 persones per completar el repte. Cada participant haurà de fer un donatiu simbòlic al Banc dels Aliments (a partir de 2€) per poder obtenir el seu dorsal. Tots els tràmits i consulta d’informació es poden fer a través del bloc www.nonstopaliments.wordpress.com. Tots els participants rebran un dorsal i un diploma finisher a l'acabar la prova. 

L’impulsor de l’activitat, Marc Fernández, apunta que "es tracta d’un repte on es realitza activitat física per tal de solidaritzar-se i ajudar a totes aquelles famílies que més ho necessiten i que en aquests moments difícils la seua situació s’ha agreujat".

Comenta aquest article