Informació general

Coronavirus

L'estat espanyol supera els 177.000 casos confirmats de coronavirus

Madrid segueix sent la comunitat amb més casos, amb un total de 49.526

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona
Imatge d'arxiu de l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona | Cedida

Com cada dia, el Ministeri de Sanitat ha fet públiques les dades diàries sobre la incidència del coronavirus a cadascuna de les comunitats autònomes. A data de 15 d'abril, l'estat espanyol ja supera els 177.000 casos de coronavirus confirmats; hi ha hagut 18.579 morts i 70.853 persones que s'han curat. Per comunitats, la de Madrid segueix sent la que té més casos confirmats –49.526– i la segueix Catalunya amb 36.505 casos confirmats. Per altra banda, Catalunya és la primera comunitat en nombre de persones que estan a l'UCI, concretament 2.789. Les dues comunitats més afectades en nombre de víctimes mortals també són Madrid (6.724) i Catalunya (3.756). 

* Les dades d'aquestes comunitats són dades de prevalença (persones en UCI a dia d'avui). No reflecteixen el total de persones que han estat ingressades a la UCI al llarg de el període de notificació.

** La suma total de pacients que han estat ingressats a UCI es realitzarà quan les dades que faciliten totes les comunitats autònomes reflecteixin els casos acumulats.

*** Andalusia ha notificat un total de 169 positius asimptomàtics inclosos en el total de confirmats.

Comenta aquest article