Societat

Coronavirus

L'ANC de Cambrils fa una primera donació de 1.000 mascaretes a les residències de gent gran i a la policia local

Per Redacció

Tres imatges de les entregues de les mascaretes per part de l'ANC de Cambrils
Tres imatges de les entregues de les mascaretes per part de l'ANC de Cambrils | Cedida

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Cambrils ha fet una primera donació d'un miler de mascaretes d'ús no sanitari aquest dijous 9 d'abril. D'acord amb les necessitats detectades per l'Ajuntament de Cambrils, han estat distribuïdes entre la Residència Assistida Baix Camp, STS Cambrils, Cambrils Suite i la Policia Local. Aquesta és una primera tramesa, a la que seguirà el lliurament de mil mascaretes més en els pròxims dies. Les entitats de Cambrils interessades a rebre-les poden contactar amb l'ANC a través del correu electrònic cambrils@assemblea.cat

En la costura de les mascaretes, a partir de materials que ha facilitat l'entitat independentista, hi han participat de forma voluntària una quinzena de dones cambrilenques. La coordinadora de l'ANC de Cambrils, Neus Càrdenas, destaca aquesta col·laboració: "La Rosa, la Teresa Maria, la Rosa Maria, les tres Montses, la Carme, la Tere, la Núria, la Gemma, la Teresa, la Fina i les costureres solidàries han fet mil mascaretes en una setmana, una gran feina que des de l'ANC volem reconèixer i agrair".

La campanya 1miliodemascaretes.cat

Aquesta acció solidària de l'ANC cambrilenca forma part de la campanya solidària de país 1miliodemascaretes.cat que promou l'ANC amb un objectiu doble: recaptar fons per als hospitals catalans perquè puguin fer recerca i tractament de la COVID-19 i abastir la ciutadania de mascaretes d'ús no sanitari. Hi poden participar particulars, empreses, organitzacions i ajuntaments. Les mascaretes es distribueixen de forma gratuïta. També es poden fer aportacions voluntàries a la web http://1miliodemascaretes.cat, on hi ha tota la informació de la campanya.

 

Comenta aquest article