Informació general

Coronavirus

El Consell Local per la República reparteix mascaretes a les residències de gent gran

Per Redacció

Un paquet de mascaretes del Consell Local per la República
Un paquet de mascaretes del Consell Local per la República | Cedida

El Consell Local per la República ha repartit mascaretes de forma gratuïta. El repartiment va començar per totes les residències de gent gran i des del Consell es comunica que si hi han persones necessitades d'aquesta protecció es poden adreçar al mail cambrils@consellrepublica.cat exposant les seves necessitats. El Consell Local per la República a Cambrils ha expressat que "volem que tothom, a Cambrils, estigui protegit".

Adhesions al Consell Local per la República

Recentment s'ha constituït el Grup Impulsor del Consell per la República a Cambrils, que culminarà en la constitució definitiva del Consell i fan una crida a fer-lo créixer. Segons han expressat en un comunicat, "l'actual prioritat és mantenir la salut i ajudar al màxim per tal d'evitar infeccions i pèrdues humanes i en aquest sentit el Consell Local ja està distribuint de forma gratuïta mascaretes anti-contagi. Ara bé, això no pot fer minvar les nostres aspiracions. Ans al contrari, després de veure el tracte que Catalunya, els seus representants legals i els presos polítics estant rebent d'aquest Estat, es necessita anar guanyant temps per tal de que quan passi la pandèmia hagem avançat en la preparació d'estructures que ajudin a acostar-nos al nostre objectiu. Si vols estar informat/da al dia de les nostres activitats, et proposem 3 xarxes socials en les que participem.

Telegram: Enllaç per afegir-t'hi - https://t.me/clxrcambrils
WhatsApp: https://chat.whatsapp.com/CM9au2XiDBw1R6fT5ZPSwY
Facebook: https://www.facebook.com/conselllocal.cambrils

Sàpigues també que si estàs inscrit/a al Consell per la República seràs convocat/da a la reunió en la que el Consell Local es constituirà formal i definitivament, per la qual cosa t'agrairem qualsevol suggeriment o col·laboració que puguis aportar."
 

Comenta aquest article