Informació general

Controls

La Policia Local ha interposat 29 denúncies per desplaçaments injustificats, aquest mes d'abril

Aquests dies, la Policia Local participa en un operatiu especial amb els Mossos i les policies de Vandellòs i Mont-roig per impedir desplaçaments a les segones residències durant la Setmana Santa

Per Redacció

La Policia Local realitza controls als diferents accessos a Cambrils
La Policia Local realitza controls als diferents accessos a Cambrils | Cedida

La Policia Local participa en un operatiu especial conjuntament amb Mossos d’Esquadra i les policies de Vandellòs i Mont-roig per impedir desplaçaments a les segones residències durant la Setmana Santa. Des del passat divendres, 3 d’abril, a Cambrils s’han intensificat els controls als accessos amb dispositius simultanis a totes les entrades al municipi en coordinació amb els Mossos. A més, la Policia Local continua la vigilància al nucli urbà per detectar i evitar incompliments a les restriccions de l’estat d’alarma.

Unes 300 denúncies durant el mes de març

Durant el mes de març s’han imposat a Cambrils unes 300 denúncies entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. I durant els primes dies d’abril, la Policia Local ja ha realitzat 34 controls i ha aixecat 29 denúncies per desplaçaments que no es podien justificar amb cap dels motius previstos.

Ahir mateix, la Policia Local va realitzar cinc controls per detectar infraccions tant als accessos com a l’interior del municipi i va tramitar un total d’11 denúncies. Entre els denunciats hi ha un veí de Reus que alterava l’ordre en un supermercat de Cambrils i tenia una ordre de cerca judicial de localització de domicili.

Altres actuacions

Una altra de les tasques de la Policia Local durant el confinament és el control de possibles activitats que no s’ajusten al decret de l’estat d’alarma. En aquest sentit, durant aquests primers dies d’abril s’han inspeccionat dues obres. Una s’ha paralitzat perquè no s’ajustava a les condicions del permís i l’altra ha continuat perquè era de caràcter urgent i imprescindible per una avaria d'aigua.

D’altra banda, aquesta setmana les patrulles de Cambrils han hagut de visitar una víctima de violència masclista en un pis de protecció i han hagut d’acudir dos cops a l’hospital Lleuger Antoni de Gimbernat per actuacions en matèria d’ordre públic. A més dels controls, la Policia Local està fent el seguiment de l’estat de les instal·lacions d’esports, culturals i escolars que no disposen de servei de consergeria.

Comenta aquest article