Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Ple

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant celebrarà, demà, el seu primer ple telemàtic

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'edifici de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Imatge d'arxiu de l'edifici de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Per demà dijous 9 d’abril, a les 10 hores, hi ha prevista una sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta serà la primera sessió telemàtica de la història del municipi. A causa de la conjuntura actual, derivada de la pandèmia del Covid-19, en comptes de tenir lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Vandellòs se celebrarà a distància, gràcies a Internet, per poder garantir la seguretat de tots els regidors i del personat adscrit a la intervenció municipal i a la secretaria general.

Per donar compliment a la normativa vigent, garantir una millor connectivitat i disposar d’assistència tècnica, en cas de ser necessària, el consistori ha contractat el servei d’una plataforma de vídeoconferències per assegurar el bon funcionament de la reunió del Ple. Aquesta eina permetrà als membres electes debatre els punts inclosos en l’ordre del dia des de les seves cases.

Amb aquesta plataforma avançada tecnològicament i senzilla d’utilitzar que estan fent servir actualment altres ajuntaments com ara el de Vic i Tarragona, es podrà seguir la sessió plenària en directe a través del web de Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i del Facebook de la Televisió de Vandellòs (TVV). La sessió, a més, quedarà enregistrada i la TVV podrà emetre-la en diferit i penjar-la en el seu canal de YouTube https://www.youtube.com/user/tvvandellos

Per saber els temes que s’hi tractaran, podeu consultar l’ordre del dia en la pàgina web de l’Ajuntament (www.vandellos-hospitalet.cat).

 

Comenta aquest article