Informació general

Economia

El PP proposa crear una taula de treball per a impulsar un Pacte en defensa de l'economia local

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Cambrils
Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Cambrils | Berta Ruiz

El PP de Cambrils proposa crear una taula de treball per a impulsar un pacte en defensa de l'economia local. En un comunicat de premsa, els populars exposen que, "una de les grans fortaleses de Cambrils ha estat sempre el seu gran teixit associatiu, tant social com econòmic, i seria una irresponsabilitat no començar a treballar ja en la recuperació posterior a la pandèmia. Els sectors econòmics (especialment hostaleria, restauració i comerç) seran per descomptat els principals afectats, donat l'incert temps que estaran sense activitat, i requeriran d'ajudes de totes les administracions per a afrontar el futur amb esperança. I això per no parlar d'autònoms o petits arrendadors, associacions, clubs esportius, entitats culturals… etc".

Per tot plegat, segons la formació, "és per tant imprescindible començar a establir les bases per a pal·liar els danys que generarà la supressió temporal de l'activitat econòmica, ja que no podem permetre que una part de cambrilencs es trobi en sortir del confinament amb què ha perdut el seu lloc de treball".

Els populars expliquen que, des del primer moment, "el PP de Cambrils hem estat fent propostes assenyades i constructives, i una vegada més tendim la mà a l'equip de govern per a instaurar mecanismes de cooperació, incorporant a l'oposició com a col·laborador necessari, ja que podem aportar les nostres idees i el nostre suport en tot allò que sigui positiu per a Cambrils. Per això proposem la creació d'una Taula de Treball conformada pels partits amb presència al consistori i representants dels diferents sectors econòmics a fi i efecte d'establir un full de ruta comú que ens permeti afrontar el futur amb plenes garanties, un gran Pacte en Defensa de l'Economia Local. Creiem que és més important que mai marcar un rumb comú amb el màxim consens possible.

D'altra banda, i davant les dificultats que pot travessar l'Ajuntament en els propers mesos, el PP també sol·licita a l'equip de govern que es comprometi a mantenir el suport al teixit associatiu, social i esportiu municipi, "que és una de les nostres principals riqueses".

Comenta aquest article