Societat

Coronavirus

Policies i bombers feliciten als xiquets i xiquetes que compleixen anys fent sonar les sirenes

Aquesta acció s'ha pogut veure aquests dos darrers dies a diferents hores del dia

Per Lluís Rovira i Barenys

Vehicles de policia i de bombers felicitant un xiquet amb les sirenes, a la Parellada, aquest passat dilluns al vespre
Vehicles de policia i de bombers felicitant un xiquet amb les sirenes, a la Parellada, aquest passat dilluns al vespre | Josep M Ferrando

Policia Local, Mossos d’Esquadra i Bombers s’han sumat a aquesta campanya que algunes poblacions ja van iniciar fa uns dies i que consisteix en felicitar xiquets o xiquetes que celebren anys en ple període de confinament. Si fa uns dies es veia a través de les xarxes socials com la Policia Local de Montcada i Reixac i de la Garriga feien aquest tipus de celebracions, aquest passat dilluns al vespre es va poder veure al barri de la Parellada i ahir al matí es van poder veure dues actuacions més, d’aquest tipus, les dues al barri de la Parellada. En els casos cambrilencs, s’han fet sonar les sirenes i s’ha felicitat el xiquet o xiqueta a través dels altaveus dels vehicles.

Des de l’Ajuntament han volgut precisar que això no es tracta d’un nou servei que ofereixi la Policia, “la gent contacta amb la Policia Local o bé amb els Mossos o els bombers per demanar aquesta acció. Únicament es fa si els serveis ens ho permeten, que no sempre podrà ser”.

Comenta aquest article