Informació general

Coronavirus

Els càmpings cambrilencs se sumen a la iniciativa «Dales un aplauso» que donarà més de 1.000 nits de càmping als sanitaris i als herois del Covid-19

Per Redacció

Imatge de la campanya solidària "Dales un aplauso"
Imatge de la campanya solidària "Dales un aplauso" | Cedida

La Confederació de Càmpings del Mediterrani –dins de la qual hi ha Càmpings de Tarragona– impulsa la iniciativa "Dales un aplauso" que consisteix en donar més de 1.000 nits de càmping/bungalows als sanitaris i als herois i heroïnes –personal de residències, voluntaris, treballadors de serveis bàsics, etcètera– que estan lluitant contra la pandèmia del coronavirus. La cambrilenca Berta Cabré –vicepresidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre i gerent del càmping Joan– ha confirmat la participació dels càmpings cambrilencs en aquesta acció d'agraïment. 

La campanya s'ha llançat, avui, a través de Twitter. Segons s'explica a la seva pàgina web, amb els retweets s'augmentaran el nombre de nits als bungalows o parcel·les (1.000 retweets = 10 nits més). Hi haurà una llista perquè els sanitaris i d'altres professionals s'hi puguin apuntar. Un jurat triarà les deu millors històries i també es farà un sorteig aleatori per repartir la resta de nits disponibles. 

Comenta aquest article