Societat

Coronavirus

La 13a Fira Marítima de la Costa Daurada s'ajorna fins al setembre pel coronavirus

Per Redacció

Aspecte de la Fira Marítima de la Costa Daurada, en l'edició de l'any passat
Aspecte de la Fira Marítima de la Costa Daurada, en l'edició de l'any passat | Berta Ruiz

La 13a Fira Marítima de la Costa Daurada se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de setembre al port de Cambrils. L’esdeveniment nàutic, previst inicialment els dies 8, 9 i 10 de maig, s’ha hagut d’ajornar arran de les prohibicions derivades de l'activació en fase d'alerta del Pla de Protecció per a malalties emergents per frenar la propagació del Covid-19 i seguint les indicacions de Salut Pública. Properament l’Ajuntament de Cambrils i el Club Nàutic Cambrils signaran el conveni per l’organització d’aquest esdeveniment nàutic de referència al sud de Catalunya.

Per a aquesta nova edició, la fira farà un salt endavant a nivell qualitatiu i de nombre d’expositors, captant l’atenció de les millors empreses catalanes, valencianes, balears i d’altres indrets, i a la vegada atraient visitants de tota la vall de l’Ebre, País Basc, Lleida, Andorra i tot la costa catalana. L’objectiu fonamental de l’organització és convertir la Fira Marítima de la Costa Daurada en una plataforma de negoci per al sector nàutic i de projecció per a la localitat. El fil conductor de la fira d’enguany continuarà sent el medi ambient, el reciclatge i la sostenibilitat, ampliant el seu abast fins a la salut i el benestar, amb la finalitat d'oferir un esdeveniment en perfecta harmonia. En un espai aproximadament de 18.000 m², es desplegarà una magnífica zona d'exposició d'empreses, serveis i tot allò relacionat amb el món de la nàutica amb categoria de primer nivell.

Activitats esportives i lúdiques per a tots els públics

La fira vol apropar el món de la nàutica i les activitats esportives i lúdiques a tots els públics i especialment al familiar. Un any més, les persones que la visitin podran conèixer les últimes novetats del sector de l’oci nàutic i gaudir de diferents activitats marítimes com batejos de vela llatina, rem, pesca amb canya o submarinisme, demostracions tradicionals i esportives. Entre les novetats de l'organització hi haurà la recent remodelació integral de les instal·lacions del Club, que suposa la creació d’un espai per a la seva nova base nàutica, i també la Zona d'Emprenedoria, que brinda l'oportunitat als petits comerços i emprenedors d'oferir els seus productes i serveis relacionats amb la temàtica de la fira. 

Igualment, es donarà un lloc rellevant al coneixement i les oportunitats amb una interessant agenda de conferències, tallers, taules de negocis i actualitat. La cita comptarà amb un nodrit programa d'activitats nàutiques, esportives, recreatives i infantils, combinades amb el medi ambient, la salut i el benestar. A més, es podrà gaudir d'una fantàstica proposta gastronòmica dissenyada acuradament per a tots els gustos.