Informació general

Coronavirus

L'Oficina Municipal d'Escolarització recorda que s'han ajornat les preinscripcions escolars

Per Redacció

La UEC està ubicada a l'edifici de l'Ateneu Juvenil
La UEC està ubicada a l'edifici de l'Ateneu Juvenil | Lluís Rovira i Barenys

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Cambrils recorda a les famílies que el Departament d’Educació de la Generalitat ha ajornat la preinscripció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària amb motiu de la situació excepcional provocada pel coronavirus. La Generalitat està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb totes les garanties. Al mateix temps, es treballa per tal d’adequar els tràmits pensant en les circumstàncies actuals. S’informarà sobre el nou calendari d’actuacions tant aviat com sigui possible.

Les mesures per aturar la propagació del coronavirus també van obligar a aturar el calendari de portes obertes dels diferents centres educatius, que havia començat el 4 de març. El que sí que es va poder portar a terme és la presentació conjunta de les set escoles de Cambrils que va organitzar l’Ajuntament per primera vegada.

Suspensió de procediments i tràmits d’educació

La setmana passada el Departament d’Educació de la Generalitat també va anunciar la suspensió de tots els procediments i tràmits administratius que són de la seva competència. S’aturen les proves de competències bàsiques de sisè, les convocatòries de mestres i els processos de selecció de direccions.

 

Comenta aquest article