Informació general

Coronavirus

L'assistència pediàtrica dels Equips d'Atenció Primària de l'ICS a Reus se centralitza al CAP Llibertat

Les mesures es posaran en marxa a partir del pròxim dilluns, 23 de març i s’informa que el CAP Marià Fortuny continuarà amb la seva activitat

Per Redacció

Personal del CAP Llibertat de Reus recomanant a la població que es quedi a casa
Personal del CAP Llibertat de Reus recomanant a la població que es quedi a casa | https://capllibertatics.wordpress.com

En compliment de les mesures de prevenció indicades per les autoritats sanitàries, i donada l’evolució d’afectació del coronavirus, la Regió Sanitària Camp de Tarragona i l’ICS Camp de Tarragona informen que, a partir del pròxim dilluns 23 de març de 2020, l’assistència pediàtrica dels Equips d’Atenció Primària de Reus de l’Institut Català de la Salut -CAP Sant Pere, CAP Llibertat i  CAP Horts de Miró) se centralitzarà al CAP Llibertat.

D’altra banda, l’assistència als adults dels equips del CAP Sant Pere i del CAP Llibertat s’atendran al CAP Sant Pere de Reus. El CAP Horts de Miró seguirà atenent als seus usuaris adults. En referència a l’atenció urgent del CUAP Sant Pere de Reus, no hi haurà canvis en aquest sentit.

A més, s’informa que el CAP Marià Fortuny mantindrà la seva activitat com fins ara en les especialitats pertinents.  

La Regió Sanitària Camp de Tarragona, així com l’ICS Camp de Tarragona i Sagessa volem agrair a tots els ciutadans i ciutadanes la seva col·laboració i el seu compromís amb la seva salut i la de tots.

Comenta aquest article