Cultura

Concurs

Els organitzadors del Festival Ràbia munten un micro concurs de micro-curts per aquests dies de confinament

A partir d’avui dilluns dia 16 de març i fins al final de confinament volen que la gent que vulgui participar faci vídeos sobre la ràbia que els provoca estar confinats a casa

Per Redacció

Cartell del micro concurs de micro-curts
Cartell del micro concurs de micro-curts | Cedida

Els organitzadors del Festival Ràbia han decidit muntar un micro concurs de micro-micro curts per aquests dies de confiament. A partir d’avui dilluns dia 16 de març i fins al final de confinament volen que la gent que vulgui participar faci vídeos sobre la ràbia que els provoca estar confinats a casa. Segons el seu comunicat de premsa: "volem ajudar a la gent que canalitzi la seva vessant més creativa en aquesta quarantena".

L’únic que han de fer és penjar un vídeo de 15 segons màxim a Instagram Stories o Facebook amb l’etiqueta #Rabiafestival i etiquetar també al perfil del Festival Ràbia a la xarxa social. Quan s’acabi el confinament, l’organització farà la tria dels dos guanyadors i donarà dos premis que haguessin anat molt bé durant el confinament:

  • -  1er premi: Subscripció durant un any a Filmin.

  • -  2on premi: Bactericida Larios + un rotllo de paper de WC

    Faran un directe a les diferents xarxes anunciant el guanyador. Segons els organitzadors de Ràbia "animem a tothom que participi, és igual l’edat, estudis, mascotes que tingueu i fins i tot que no serveixi de precedent, acceptem vídeo en vertical. Confineu la vostre ràbia en vídeo!"

L’Apunt

Festival Ràbia
RÀBIA neix com a col·lectiu de gent de Cambrils de diferents disciplines (vídeo, disseny gràfic, artistes, músics) que en un context de “post atemptat” miren de canalitzar la seva ràbia cap a una vessant artística. Per això i per tal de recuperar l’esperit del FEC a Cambrils, vam decidim fer un concurs de microcurts el següent dissabte després de Sant Jordi. El 2018, primera edició del concurs, vam tenir 22 curts i 2019 un total de 49 microcurts jutjats per un jurat de primer nivell. 

Comenta aquest article