El sènior masculí A del CB Cambrils s'imposa clarament al Almeda

A dalt, imatge del partit entre l'Oleastrum i El Catllar. Al mig, imatge del partit entre el Vilafortuny i l'Hospitalet. I a sota, imatge del partit de l'equip sènior del CB Cambrils davant l'Ecoverd Almeda

Territorial Preferent

Roda de Berà 4 - FC Cambrils 0

L'expulsió al minut 18 del jugador cambrilenc Lluís en la jugada en que el Roda va marcar el seu primer gol de penal va marcar la resta del partit. La contundent derrota del Cambrils frena la ratxa de resultats positius que havia aconseguit els darrers partits. Tot i això, l'equip local manté la setena posició de la classificació provisional.

Primera Territorial

CF Oleastrum 0 - El Catllar 4

El Catllar va ser molt superior a l'Oleastrum en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal. A la mitja part ja es va arribar amb un resultat de 0 a 3 tot i que cal dir que l'Oleastrum, al minut 4 de partit, havia tingut la primera oportunitat clara d'avançar-se al marcador. El quart gol se'l va fer el jugador local Cuerva en pròpia porteria.

Tercera Territorial

UE Vilafortuny 1 - L'Hospitalet 2

Ensopegada del Vilafortuny després d'una ratxa de 7 victòries consecutives. L'Hospitalet es va avnçar al marcador i el Vilafortuny va aconseguir empatar el partit al transformar un penal. En els darrers compassos del partit l'Hospitalet va aconseguir el gol de la victòria desprès d'una desafortunada jugada en la que el porter local va fer un mal rebuig de la pilota.

Futbol Sala

C.F.S Mediterrani 2 - Futsal Valls 3

La mala sort i l'actuació dels porters va eliminar al Mediterrani de la Copa Catalunya en un partit on no van faltar oportunitats a l'equip cambrilenc, com per exemple tres pals i un penal no xiulat a favor. El proper partit de la lliga serà a Mora d'Ebre.

Sènior masculí A

CB Cambrils 78 - Ecoverd Almeda A -54

El sènior masculí A del CBC va sumar ahir diumenge una nova victòria, a casa i contra el cuer del grup primer de la Tercera Catalana, l’Ecoverd Almeda A, que tan sols ha guanyat un partit en tota la lliga. L’equip cambrilenc va vèncer amb claredat a l’equip rival, per 24 punts de diferència, demostrant la seva superioritat en el joc. Després de la jornada de descans del passat cap de setmana, els jugadors d’Esther Neila es van retrobar amb la victòria, i ja en sumen 9 dels 15 partits disputats fins ara.