Esports

Rem

Vent d'Estrop atura tota l'activitat per "aturar l'expansió del coronavirus"

Per Redacció

Tripulació de Vent d'Estrop en una competició
Tripulació de Vent d'Estrop en una competició | Cedida

El club Vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils ha emès un comunicat en el que informa de l'aturada de la seva activitat a causa del coronavirus. El comunicat diu el següent:

"Seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat la Junta Directiva de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils ha decidit aturar totes les activitats, sortides i entrenaments, inclosa l’Escola de Rem, per tal de limitar en la mesura de les seves possibilitats l’expansió del coronavirus. En principi aquesta aturada començarà avui divendres dia 13 de març i està prevista que s’allargui dues setmanes. En els propers dies informarem de les novetats i si hi ha canvis en les recomanacions que ens indiquin les autoritats esportives i sanitàries.

És una mesura dràstica que s’emmarca dintre de la situació social creada pel coronavirus. I que estem segurs que els nostres socis, sòcies entendran. En el moment que sigui possible reprendrem les activitats del club i de l’Escola de Rem."

Comenta aquest article