Informació general

Sanita

Els tornejos esportius que s'organitzen per Setmana Santa a Cambrils pengen d'un fil davant l'expansió del coronavirus

En poc menys d'un mes d'haurien d'organitzar a Cambrils esdeveniments esportis que congreguen un gran nombre d'esportistes i d'acompanyants com: el Mundialito de futbol, el torneig Costa Daurada Cup, el Torneig TGN de bàsquet o els Balls esportius

Per Berta Ruiz

Imatge del torneig TGN de bàsquet, al Palau Municipal d'Esports, l'any passat
Imatge del torneig TGN de bàsquet, al Palau Municipal d'Esports, l'any passat | Berta Ruiz

Els diferents tornejos esportius que, cada any, se celebren per Setmana Santa a Cambrils pengen d'un fil davant l'expansió del coronavirus i les mesures de prevenció que s'estan adoptant arreu de l'Estat. En poc menys d'un mes s'haurien d'organitzar a Cambrils diferents esdeveniments que congreguen un gran nombre d'esportistes i d'acompanyants. Estem parlant del Mundialito de futbol –que aquesta mateixa setmana ja va anunciar la baixa d'equips procedents de Xina, Corea del Sud, Iran, Singapur, Itàlia i Hong Kong–; el torneig de futbol Costa Daurada Cup; la competició de balls esportius internacional –que en les dues darreres edicions ha dut el nom d'Iberica Dancesport– o el torneig de bàsquet TGN Bàsquet que també es disputa per Setmana Santa al Palau Municipal d'Esports.

Natàlia Pleguezuelos: "Això va avançant i no sabem què passarà"

A data d'avui encara no hi ha la confirmació de la suspensió de cap d'aquests esdeveniments, però l'evolució del coronavirus és canviant dia rere dia. Sobre aquesta qüestió, la regidora d'Esports –Natàlia Pleguezuelos– ha explicat a revistacambrils.cat que, "l'evolució del coronavirus cada dia té una resposta diferent. Nosaltres estem esperant que des de dalt ens donin unes pautes o indicacions de si es pot o no es pot continuar, tant el Mundialito com el Costa Daurada Cup, els balls de saló, el torneig de bàsquet... Això va avançant i no sabem què passarà. Això és una cosa que se'ns escapa de les mans i tampoc podem dir més. Tots els tornejos són a l'abril i esperem l'evolució. Seguirem el protocol que se'ns marqui".

Comenta aquest article