Esports

Atletisme

L'atleta Sofia Rubio, medalla d'or en salt d'alçada al campionat de Catalunya s-14

Per Pere Ferrando

L'atleta local Sofia Rubio a la prova de salt d'alçada
L'atleta local Sofia Rubio a la prova de salt d'alçada | Cedida

El dissabte passat es disputava a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell la fase final del Campionat de Catalunya S-14. De la Fase prèvia s'havien classificat quatre atletes del Club Atletisme Cambrils:

  • La Sofía Rubio participava al salt d'alçada i al triple salt. A l'alçada guanyava la medalla d'or al superar el llistó a 1.49 m. Al triple salt assolia la 4a posició final amb un millor salt de 9.75 m. A més de marca personal suposava ser un nou Rècord del Club.

  • La Clàudia Nolla participava als 60 m. tanques i al salt de llargada. Als 60 m. tanques acabava en 4a. posició a la 1a. semifinal parant el cronòmetre en un temps de 10"34, batent el Rècord de Cambrils. A la final assolia la 6a posició amb un temps de 10"47. Al salt de llargada assolia la 10ena posició amb una millor marca de 4.11m.

  • La Martina Fernández participava al salt d'alçada, assolint la 8a posició al superar el llistó amb una marca personal de pista coberta de 1.36 m.

  • L’Emma Taggi competia als 2.000 m. llisos. Assolia la 9a. posició amb un temps de 7’12"87, que suposava ser un nou Rècord de Cambrils.

Molt bons resultats de les atletes locals, ressaltant el fet que totes elles milloraven les seves marques personals i, a més, 3 d'elles batien els Rècords de Cambrils.

Maria Taggi, 4a als 3.000 metres llisos al campionat de Catalunya s-16

El diumenge passat es disputava a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell el Campionat de Catalunya S-16. La competició està reservada als 12 millors atletes de Catalunya de cada disciplina. Tres atletes del Club Atletisme Cambrils van estar entre els escollits:

  • La Maria Taggi participava als 3.000 m. llisos. En una cursa ràpida, la Maria va sortir decidida per a intentar fer marca personal. Aquesta decisió va tenir la seva recompensa amb una 4a posició amb un temps de 10'42"32, millorant la seva marca personal en més de 14 segons i establint un nou Rècord de Cambrils, tant de la categoria S-16 com absolut. Tanmateix, ratificava la marca mínima de participació al Campionat d'Espanya.

  • La Diana Ladrón participava al llançament de pes. Amb un millor intent de 9.56m. assolia la 9a posició.

  • L'Astrid Arias participava als 60 m. llisos. Es classificava 3a a la 1a semifinal, aturant el crono en un temps de 8"15, igualant la seva millor marca personal. Tot i tractar-se d'una marca mínima per a participar al Campionat d'Espanya, per un lloc no va poder accedir a la final. És una mostra de l'alt nivell de la competició.

Com a final de temporada d'hivern, la Maria ha estat convocada per a formar part de la Selecció Catalana al Campionat d'Espanya de Cros que s'havia de disputar el proper diumenge a Pamplona.

I per acabar la temporada de pista coberta, el cap de setmana del 21 i 22 d'aquest mes la Maria i l'Astrid havien de participar al Campionat d'Espanya de pista coberta. La Maria als 3.000 m.ll. i l'Astrid als 60 m.ll. La competició s'havia de disputar a Madrid.

Dissortadament, el coronavirus ha provocat l'ajornament d'aquestes dues competicions.

L'atleta cambrilenca Maria Taggi en primer terme

 

Comenta aquest article