Informació general

Reivindicació

ERC Cambrils es mobilitza per recaptar fons en favor de la Caixa de Solidaritat

Per Redacció

Carpa que ERC va muntar, el passat cap de setmana, a la plaça del Pòsit
Carpa que ERC va muntar, el passat cap de setmana, a la plaça del Pòsit | Cedida
ERC de Cambrils se suma a les iniciatives sorgides a diferents punts del territori català per reunir diners per a la Caixa de Solidaritat. En aquest sentit, els republicans van instal·lar, aquest passat cap de setmana, una carpa informativa a la plaça del Pòsit per recaptar fons a favor d’aquesta entitat i explicar, a la vegada, la situació que pateixen els membres de l’anterior govern encausats a la macrocausa contra l’independentisme i l’organització del referèndum de l’1 d’octubre.
Durant l’acció reivindicativa també es va organitzar un vermut popular en què la gent podia fer una aportació voluntària i en el qual s’instava a fer un ingrés a la Caixa de Solidaritat, a través de la web www.caixadesolidaritat.cat.
Des d’ERC Cambrils es vol agrair el suport dels cambrilencs que es van sumar a aquesta acció solidària. A la jornada celebrada aquest passat dissabte es va aconseguir reunir 214,50 euros. Els republicans mantenen la crida perquè la ciutadania segueixi fent aportacions al compte de la Caixa de Solidaritat ES31 3025 0001 1814 3361 5996.

Suport a Josep Maria Jove i Lluís Salvadó

Des d’Esquerra de Cambrils es va aprofitar aquest acte per denunciar la situació que pateixen Josep Maria Jové i Lluís Salvadó, diputats d’ERC i ex-alts càrrecs d’Economia, que han de dipositar 4,5 milions d’euros en concepte de responsabilitat civil per si són condemnats per la seva participació en els preparatius del referèndum de l’1 d’octubre.
Aquesta és la darrera imposició del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que només ha donat quinze dies de termini a Josep Maria Jové i Lluís Salvadó per reunir aquests diners.

Comenta aquest article