Esports

Atletisme

Quatre atletes locals es classifiquen per a la fase final del campionat de Catalunya s-14

Per Pere Ferrando

Imatge de Sofia Rubio a la prova de salt d'alçada
Imatge de Sofia Rubio a la prova de salt d'alçada | Cedida

El dissabte passat es disputava a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya S-14. La competició està reservada als 30 millors atletes de Catalunya de cada disciplina.

Sis atletes del Club Atletisme Cambrils van estar entre els escollits:

  • La Sofía Rubio participava al salt d'alçada i al triple salt. A l'alçada superava el llistó a 1.45 m., assolint la 1a. posició que li donava accés a participar a la Fase Final. Al triple salt assolia la 4a posició final amb un millor salt de 9.59. A més de marca personal suposava ser un nou Rècord del Club. A la Fase Final lluitarà per pujar al podi en ambdues disciplines.

  • La Clàudia Nolla participava als 60 m. tanques i al salt de llargada. Als 60 m. tanques acabava en 2a. posició a la 2a. semifinal parant el cronòmetre en un temps de 10"66, millorant la seva marca personal. En el global de la prova assolia la 8a posició que li donava accés a la Fase Final. Al salt de llargada assolia la 10ena posició amb una millor marca de 4.26m., assolint també l'objectiu de participar a la Fase Final en aquesta disciplina.

  • La Martina Fernández participava al salt d'alçada i al llançament de pes. A l'alçada superava el llistó a 1.34 m., assolint la 10a. posició que li donava accés a participar a la Fase Final. Amb un millor intent de 8.38m. assolia la 13ena posició el llançament de pes, quedant-se a una sola posició de poder participar a la Fase Final. Ambdues marques representaven ser marca personal de pista coberta.

  • L’Emma Taggi competia als 2.000 m. llisos. Assolia la 6a. posició de la 1a. semifinal amb un temps de 7’17"37, que suposava millor marca personal. Tanmateix, assolia el passi a la Fase Final.

  • La Carla Martínez participava al llançament de pes. Amb un millor intent de 7.97m. , que representava ser marca personal, assolia la 21ena posició. En només 5 mesos d'entrenament el sol fet de participar era tot un èxit.

  • El Pau Zurita participava al salt d'alçada. Amb un millor salt de 1.19 m. assolia la 20a posició. En només 3 mesos el Pau ja ha tingut la possibilitat de participar en un Campionat de Catalunya. Aquesta experiència de ben segur que l'ajudarà en properes competicions.

Molt bons resultats dels atletes locals, ressaltant el fet que tots ells milloraven les seves marques personals de pista coberta.

La Fase Final es disputarà el dissabte 7 de març a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell.

Campionat de Catalunya S-18

Per altra banda, el diumenge es disputava a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell el Campionat de Catalunya S-18. La competició està reservada als 12 millors atletes de Catalunya de cada disciplina.

Dues atletes del Club Atletisme Cambrils van estar entre els escollits:

  • La Sofía Caballero participava al salt d'alçada, superant el llistó a 1.40 m., igualant la seva millor marca personal. Amb aquesta marca assolia la 9a. posició en la seva primera participació en un campionat indoor.

  • L'Anna Cabré participava al llançament de pes. Amb un millor intent de 8.61m. , que representava ser marca personal de pista coberta, assolia la 7ena posició. En només 5 mesos d'entrenament el fet d'assolir la posició de finalista és tot un èxit.

Ambdues atletes es troben al primer any de la categoria, pel que cal qualificar aquests resultats com a molt satisfactoris.

Elisa Laguna, 2a classificada als 5 km de Cambrils

El diumenge passat també es va disputar la Mitja Marató de Cambrils. Conjuntament es disputaven, entre altres distàncies, els 5 km. La sortida i arribada es trobaven a la plaça de l'Ajuntament. Representant al Club Atletisme Cambrils hi van prendre part quatre atletes. La més destacada va ser l'Elisa Laguna, que va assolir una magnífica 2a posició amb un temps de 22'19. Per altra banda, Ingrid Cortés acabava en 13a. posició amb una marca personal de 24'10". La Sílvia Padró ho feia en 14a. posició amb una marca personal de 24'32". I la Martina Fernández en 50a posició amb una marca personal de 28"19.

Elisa Laguna a la prova dels 5 km de Cambrils

 

Comenta aquest article