El Mediterrani arrenca un empat a la pista del líder, el Torrefarrera

Imatge del partit disputat a la primera volta de la competició entre el Mediterrani i el Torrefarrera | Berta Ruiz

Futbol sala                Divisió d'Honor Catalana                  Grup 3

Torrefarrera 4 - CFS Mediterrani 4

El Mediterrani va aconseguir un empat a la pista del líder, en un partit força complicat, aquest passat dissabte a la tarda. L'inici del partit va mostrar una imatge de molt de respecte per part dels dos equips. Al minut 5 el Torrefarrera s'avançava en el marcador amb un xut exterior. els cambrilencs van saber reaccionar i en pocs minuts es va donar la volta al marcador amb tres gols gràcies a un bon joc d'equip. Els gols van ser obra de David (2) i d'Albert Chàfer. El Torrefarrera marcava el 2 a 3, resultat amb el que s'arribava a la mitja part.

Els 10 primers minuts de la segona part, el Mediterrani va patir davant la pressió exercida pels jugadors lleidatans. A destacar l'actuació del porter cambrilenc Lolo. El Torrefarrera va empatar el partit mentre que el Mediterrani es va desempallegar de la pressió i va aconseguir avançar-se amb el gol d'Héctor Pereira. A menys de cinc minuts per acabar el partit, el Torrefarrera feia el gol de l'empat i deixava el resultat final en el 4 a 4.

Aquest empat a la pista del líder va deixar un regust agredolç. El Mediterrani va acabar el partit amb bones sensacions però amb el convenciment de que hauria pogut aconseguir un millor resultat. Aquest proper diumenge a la tarda, el Mediterrani juga, a casa, davant el FS Salou B.