Informació general

Voluntariat

El Punt del Voluntariat ofereix un servei especialitzat en mobilitat internacional adreçat als joves

Per Redacció

Imatge d'una xerrada realitzada pel Punt del Voluntariat al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer
Imatge d'una xerrada realitzada pel Punt del Voluntariat al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer | Cedida

El Punt de Voluntariat de la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa una nova línia d’especialització en mobilitat internacional dirigit principalment a la joventut. Aquest servei especialitzat del punt, que s’oferirà tots els dimecres de març i d'abril a l’Ateneu Juvenil, pretén animar a les persones joves a descobrir d'altres realitats, viure noves experiències i col·laborar en projectes solidaris.

Actualment el Departament de Joventut ja difon oportunitats de projectes europeus en els quals el jovent cambrilenc pot optar per relacionar-se amb joves d’altres països i conèixer de més prop iniciatives solidàries, en el marc del Pla Municipal de Joventut de Cambrils de 2017-2020.

El Punt del Voluntariat de Cambrils va obrir el 2015 al Centre Cívic Les Basses amb l’objectiu de promocionar i informar dels projectes que ofereixen les entitats del municipi, captar voluntaris i voluntàries, i assessorar i sensibilitzar a la ciutadania de la importància del treball en xarxa.

Comenta aquest article