Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Solidaritat

L'Hospitalet de l'Infant acollirà la jornada solidària «Activa't» demà dissabte 7 de març

Totes les activitats, centrades en “fer salut”, seran en benefici de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre

Per Redacció

Cartell de l'activitat programada per demà dissabte
Cartell de l'activitat programada per demà dissabte | Cedida

Per demà dissabte 7 de març, l’Espai de Fisioteràpia i Benestar Gemma Arias i l’Escuela de Conciencia de Imma Bonet han organitzat la jornada solidària Activa’t a l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de les regidories de Salut Pública i Medi Ambient i de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant; i de diverses entitats. La jornada, prevista al Centre Cultural Infant Pere de l’Infant, estarà centrada en “fer salut” i constarà de conferències, tallers i espectacles al voltant del moviment, la respiració, la meditació i el menjar saludable. Tots els diners recaptats aniran destinats a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

El preu de la jornada completa (tots els tallers + concert de cloenda) és de 30 euros; el preu de la jornada de matí o de tarda és de 18 euros; i el preu del concert de cloenda, de 6 euros. Les persones interessades a participar-hi poden fer la reserva de l’activitat a la qual volen assistir en la pàgina web www.culturaalabast.cat, en què es pot consultar el programa d’actes; i abonar l’import en efectiu el mateix dia dels tallers o del concert. Les entrades es poden adquirir al Centre de fisioteràpia Gemma Arias i a la taquilla 1 hora abans dels actes.