Cultura

Dansa

Dos primers premis per a un grup d'alumnes de l'Estudi Giselle al certamen de l'Associació d'Ensenyaments de Dansa Espanyola de Catalunya

Per Redacció

Alumnes de l'Estudi Giselle premiades al concurs de dansa
Alumnes de l'Estudi Giselle premiades al concurs de dansa | Cedida

Un grup d'alumnes de l'Estudi Giselle va participar, el passat diumenge 1 de març, a la primera edició del certamen organitzat per l'Associació d'Ensenyaments de Dansa Espanyola de Catalunya. El concurs es va dur a terme al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí i acollia totes les modalitats que formen part de la dansa espanyola: estilitzada, escola bolera, flamenc i folklore.

Les alumnes de l'Estudi Giselle –que enguany compten amb el ballarí Kiko Moreno en el seu equip docent– van quedar en la primera posició de les dues especialitats en les que es van presentar de la categoria júnior. Per un costat, la coreografia d'Escola bolera "Para Elisa" formada per les ballarines –Mariona Cano, Lucía Sánchez, Míriam Simon, Laura Osuna, Idoia Sánchez i Ariadna Albesa– va guanyar el primer premi Mariemma. Per altra banda, la coreografia de flamenc titulada "Amores y besos" formada pel grup –Míriam Simon, Laura Osuna, Idoia Sánchez i Ariadna Albesa– va aconseguir el primer premi Antonio Gades.

El jurat del certamen va estar format per Javier Bagà, Eli Ayala i Mar Bezana. Segons ha valorat la directora de l'Estudi Giselle –Elena Alcalá–, "tot i que la dansa és per compartir, no per competir, estem molts satisfets amb els premis, 
perquè son el reconeixement del treball realitzat a l'escola. Nosaltres dediquem moltes més hores a la dansa clàssica i contemporània i en aquest certamen la majoria d’escoles que es presentaven són especialitzades en dansa espanyola. És un orgull doncs que Cambrils compti amb aquesta cultura i que quedi tant ben posicionada en un certament a nivell de tot Catalunya".
 
A dalt, el grup de flamenc que va obtenir el primer premi i, a sota, les alumnes amb el seu professor Kiko Moreno

 

Comenta aquest article