Informació general

Circulació

Un estudi del Ministeri determinarà les possibles modificacions a fer en el tram de l'autopista AP-7 entre Tarragona i València

Per Redacció

Accés a l'autopista AP-7 des de Cambrils
Accés a l'autopista AP-7 des de Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha adjudicat el contracte de serveis per a la redacció de l'estudi previ "sobre distribució de demanda de trànsit un cop feta la supressió del peatge de l'autopista AP-7 Tarragona-València i la necessitat d'actuacions en la Xarxa de Carreteres de l'Estat". Aquest estudi s'encarrega després de l'aixecament del peatge, el passat 1 de gener de 2020.

El pressupost d'adjudicació d'aquest estudi és de 282.656 euros i té com a objectiu el de recopilar els antecedents, realitzar un estudi de trànsit i de mobilitat de l'entorn viari de l'autopista Ap-7, així com l'estudi d'altres dades bàsiques. Aquesta informació haurà de permetre determinar quines són les millors solucions per a les actuacions que s'hagin de realitzar per tal d'integrar la demanda dins la Xarxa de Carreteres de l'Estat de manera que determini si cal remodelar els enllaços existents o cal implantar-ne de nous.

Comenta aquest article