Informació general

Nutrició

La Unitat de Nutrició Humana i la Unitat de Pedriatria de la Facultat de Medicina de la URV posen en marxa el projecte «Corals» sobre la nutrició infantil

Per Redacció

Cartell sobre el projecte d'estudi nutricional pediàtric
Cartell sobre el projecte d'estudi nutricional pediàtric | Cedida

Des de la Unitat de Nutrició Humana i de la Unitat de Pediatria de la Facultat de Medicina de la Universitat Rovira i Virgili es convida a famílies de Cambrils amb infants de 3 a 6 anys a participar al projecte Corals. En què consisteix la participació en aquest estudi? Doncs, només cal assistir una vegada a l’any a l’Hospital Lleuger de Cambrils, on personal de la Unitat de Recerca de Pediatria de la Universitat farà una valoració nutricional als infants.

En aquest estudi es recolliran dades sobre estil de vida, com pot ser l'alimentació, l'activitat física, el sedentarisme, l'hàbit del son, etc. per ajudar a prevenir malalties en el futur. Per a dur a terme aquest estudi, s’analitzaran dades de més de 2.000 infants. Hi participaran set universitats o centres de recerca d'arreu de l'Estat. Aquesta informació servirà de gran ajudar per als professionals de la pediatria a prevenir malalties futures i nutricionals dels infants.

Qui desitgi conèixer més a fons en què consisteix l’estudi, pot contactar amb l’equip als telèfons 977 75 93 11 / 977 77 99 27 / 680 648 164 o bé a l'adreça electrònica coral.urv@corals.es.

Comenta aquest article