El Laguna es retroba amb la victòria en un partit molt treballat, a casa, contra La Sentiu

Partit que va enfrontar al Laguna i a La Sentiu, el passat dissabte a la tarda
Partit que va enfrontar al Laguna i a La Sentiu, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

CFS Laguna 4 - La Sentiu 3

Després de moltes jornades encaixant derrota rere derrota, el CFS Laguna es va retrobar amb el triomf, aquest passat dissabte a la tarda, en el partit contra La Sentiu –que arribava com a sisè classificat del grup–. En un bon partit dels cambrilencs, el Laguna es va avançar en el minut 5 amb un gol obra de Cristian Castellnou i, amb la mínima renda de l'1 a 0, es va marxar al descans. Als dos minuts de la represa, va arribar l'empat de l'equip lleidatà que es va mantenir durant uns deu minuts quan, Carlos, va desfer l'empat en favor del Laguna. Només uns instants després però, La Sentiu va posar novament l'empat en el marcador. El Laguna es va refer i Abel Garriga marcava el 3 a 2 en el minut 37 i dos minuts després, Carlos marcava el seu doblet per situar un esperançador 4 a 2 en el lluminós. Uns segons després, els lleidatans tornaven a reduir distàncies, fent el 4 a 3. En els darrers tres minuts de partit, el Laguna va saber mantenir la renda i va sumar la victòria.

A falta de deu jornades pel final de lliga, l'equip cambrilenc segueix com a cuer amb 9 punts i la salvació queda a 11 punts. El proper cap de setmana, el Laguna visitarà la pista del dotzè classificat, l'Alcoletge.