Esports

Hoquei

Treballada victòria del Cambrils CH a la pista del Ribes en un final de partit d'infart

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada | Berta Ruiz

Hoquei  2a Catalana

CP Ribes 2 - Cambrils CH 3

El Cambrils CH va guanyar, aquest passat diumenge, per 2 a 3 en un partit molt treballat i que va tenir un final d'infart. Els cambrilencs van trobar-se un equip veterà amb un plantejament defensiu. Tot i això, Luciano encetava el marcador amb un remat al segon pal després d'una gran triangulació dels cambrilencs. A falta de 6 minuts pel descans, l'àrbitre va assenyalar un penal inexistent que el jugador del Ribes va anotar per posar l'empat.
En la segona part, els cambrilencs es van tornar a avançar amb un gol de Luciano que el porter va treure un cop ja estava dins de la porteria. Poc va durar l'alegria, ja que pocs minuts després, els locals van empatar aprofitant un rebot elevat. Els cambrilencs ho van continuar intentant i, a falta de 7 minuts, Oscar anotava el 2 a 3 amb un xut creuat. Amb el temps exhaurit, l'àrbitre va assenyalar un nou penal inexistent a favor del Ribes. Afortunadament, el porter del Cambrils CH –Oriol– va aturar la pena màxima i va confirmar la victòria cambrilenca.
 
La propera jornada, el Cambrils tindrà una cita doble al Palau d'Esports Municipal. Dissabte a les 17:30 hores rebrà al Sitges i diumenge a les 12 hores jugarà contra el cuer, el Ripollet.

Comenta aquest article