Ensopegada del Cambrils Unió, a casa, davant el CF Canonja

Partit entre el Cambrils Unió i el Canonja, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol            Segona Catalana           Grup 6

Cambrils Unió 1 - CF Canonja 3

Derrota inesperada del Cambrils Unió a casa davant del CF Canonja, en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal. Una derrota que cau com un gerro d'aigua freda per a les aspiracions del Cambrils de situar-se a la zona tranquil·la de la classificació. Els problemes en la defensa, amb dos lesionats que seran baixa durant unes quantes setmanes, sumat al mal joc de l'equip, amb errades en els passes i pèrdues constants de la pilota, han fet que es perdés aquest partit.

En el primer temps, el joc dels dos equips ha estat un tempteig, sense ocasions clares fins el minut 34 en què l'exjugador del Cambrils Unió, Erik, avançava a la Canonja en una jugada de contraatac. Poc després, als minuts 37 i 40 hi ha hagut dues ocasions claríssimes a càrrec del mateix Erik, la primera amb la pilota estavellant-se al pal de la porteria cambrilenca. Després d'això, al minut 43, va arribar el gol de l'empat a càrrec de Chufi, al rematar una centrada de Roger.

Al primer minut del segon temps, La Canonja feia pujar l'1 a 2 al marcador. Quatre minuts després, el jugador del Cambrils Unió Roger estavellava la pilota al pal dret de la porteria de l'equip visitant en el que hauria suposat el gol de l'empat. Des d'aquest moment fina al final del partit, el Cambrils Unió, amb més ganes que encert i amb un joc molt desdibuixat, ja no va aconseguir inquietar més la porteria visitant mentre que la Canonja, a 8 minuts pel final, marcava l'1 a 3 que seria el resultat definitiu.

El Cambrils Unió continua en aquesta 13 posició que marca la permanència però que només es troba tres punts més amunt del seu immediat perseguidor. Aquest proper dissabte el Cambrils Unió juga al camp del CF Montblanc.