Informació general

Ensenyament

L'Ajuntament organitzarà, el 5 de març, una presentació conjunta de totes les escoles cambrilenques

Les famílies també podran assistir a les jornades de portes obertes que es faran a cadascun dels centres d’educació infantil, primària i secundària

Per Redacció

Cartell de la presentació que tindrà lloc el proper 4 de març a l'Ateneu Juvenil
Cartell de la presentació que tindrà lloc el proper 4 de març a l'Ateneu Juvenil | Cedida

El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Cambrils ha organitzat una presentació conjunta de les set escoles del municipi amb motiu de la preinscripció del curs 2020-2021. L’acte es portarà a terme el proper dijous, 5 de març, a les 18 hores de la tarda, a la sala polivalent de l’edifici de l’Ateneu-L’Estudi (avinguda de l'Horta de Santa Maria, 14, 1r pis). L'acte serà presentat pel regidor d’Educació, Alejandro Garcia, i comptarà amb la participació de tots els centres de primària. El regidor ha explicat que aquesta presentació conjunta –que es realitza per primera vegada–, permetrà a les famílies conèixer el model educatiu del municipi en una sola jornada i, posteriorment, visitar els centres que més els interessin en les jornades de portes obertes.

Jornades de portes obertes de l'4 al 19 de març

Les jornades de portes obertes d’escoles i instituts es faran entre els dies 4 i el 19 de març (consultar el quadre). Les famílies interessades podran visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà els projectes educatius, les activitats i altres serveis com el menjador i l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes.

El Departament d’Educació de l’Ajuntament enviarà una carta a totes les famílies amb infants que el proper curs començaran a P3 amb les adreces, telèfons i informació de les escoles i de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), el calendari de preinscripció i matrícula i la documentació necessària per realitzar-la. En aquesta carta, l’Ajuntament recomanarà als pares i mares que participin en aquestes jornades i plantegin tots els seus dubtes abans d’escollir centre. A més, informarà que anar a l’escola de l’entorn més proper és una elecció que comporta avantatges socials i ambientals perquè facilita la integració a la comunitat del barri i evita desplaçaments i problemes de mobilitat.

Podeu veure les dates i horaris de les jornades de portes obertes dels diferents centres en aquest quadre.

Leyenda

 

L’Apunt

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)
Els pares i mares interessats en rebre més informació es poden dirigir a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Cambrils, ubicada a l’Avinguda Horta de Santa Maria, 14, 4a planta. Es pot demanar hora trucant als telèfons 977 30 74 01 o 977 79 45 79. També es pot enviar un correu electrònic a ens@cambrils.org o bé consultar el web de l’OME.

Comenta aquest article