Esports

El Club Patí Cambrils participarà en el Campionat de Catalunya després de quedar en segona posició en el Campionat Territorial

Per Redacció

El passat cap de setmana, els dies 27 i 28 de gener, al Pavelló Olímpic de Reus, es va celebrar el Campionat Territorial de Xous. El Club Patí de Cambrils va competir en aquesta ocasió amb tres coreografies noves i un total de 36 patinadores. Les patinadores cambrilenques debutants, en la modalitat de grup cadet -d'entre 9 i 11 anys- van interpretar la coreografia "Somni de neu"amb la que van quedar en cinquena posició. L'altre grup de patinadores debutants d'entre els 9 i els 14 anys, va representar la coreografia "De cacera", aconseguint quedar en sisena posició.

L'equip de competició del Club Patí Cambrils, en modalitat de grup petit, va presentar una coreografia d'alta dificultat i molt bona posada en escena sota el títol de "Cors de metall: el destí de les emocions humanes". Aquest grup va aconseguir una molt bona posició, ja que van quedar segones, fet que les ha fet mereixedores de participar en el proper Campionat de Catalunya els dies 17 i 18 de febrer, al Pavelló Olímpic de Reus.

Comenta aquest article