Informació general

Successos

Un incendi en uns baixos del carrer de Joan Maragall col·lapsa bona part del barri de la Parellada

Els foc es va produir al voltant de les 8 del vespre i va destruir bona part d'aquest local tot i que no es van haver de lamentar danys personals

Per Lluís Rovira i Barenys

L'incendi va afectar els baixos del número 6 del carrer de Joan Maragall
L'incendi va afectar els baixos del número 6 del carrer de Joan Maragall | Cedida

Un incendi als baixos del carrer de Joan Maragall, 6, ahir al vespre, va col·lapsar mig barri de la Parellada. Els foc es va produir al voltant de les 8 del vespre en aquest local. En un principi els veïns asseguraven que s'havia sentit una explosió. Al lloc de l'incendi hi van acudir tres dotacions dels bombers, amb el camió-escala provinent del parc de bombers de Reus, fins a tres ambulàncies i un gran desplegament d'agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, fins i tot amb dues dotacions dels Arro. Els agents van acordonar una gran zona de carrers impedint el pas dels veïns i tallant la circulació a bona part de la Parellada. Un home de 38 anys i una menor de 16 anys van quedar confinats al pis superior de l'edifici. D'altra banda, una veïna va haver de ser atesa pels serveis sanitaris per inhalació de fum.

El foc va cremar amb intensitat el local del que va sortir una espessa cortina de fum que es va colar en els pisos superiors. El local dels baixos, que és on es va originar el foc, va quedar malmès en la seva totalitat en una de les habitacions, afectant al sostre. La resta d'aquests baixos van quedat afectats per l'efecte del fum i la calor.

Els bombers van sufocar l'incendi i, tot seguit, van inspeccionar els pisos superiors per veure si el foc els havia afectat. El fum va deixar algun dels habitatges amb una important afectació. A partir de quarts de 10 de la nit es va anar desmuntant part de l'operatiu desplegat i els bombers van donar per acabada la seva feina a les 10 de la nit. Poc després els tècnics municipals inspeccionaven l'edifici per valorar-ne l'afectació.

Imatge d'uns bombers treballant, ahir al vespre, a l'incendi (fotografia Facebook Yolanda Lerin Mulet)

 

Comenta aquest article