Informació general

Agroalimentació i restauració

Cs Cambrils proposarà que l'Ajuntament s'adhereixi al clúster Foodservice de Catalunya, «una eina per ajudar les empreses a guanyar competitivitat»

Per Redacció

Al centre de la imatge, els quatre regidors de Ciutadans, a la sessió plenària del passat dilluns
Al centre de la imatge, els quatre regidors de Ciutadans, a la sessió plenària del passat dilluns | Lluís Rovira i Barenys

"Des del Grup Municipal de Ciutadans Cambrils apostem per dinamitzar el sector agroalimentari, que també inclou la restauració, ja que és un dels més importants del municipi, aporta valors vinculats al territori com són la cultura i la tradició i és un dels principals pols d’atracció del turisme". Així ho ha explicat la regidora de Cs Cambrils, Yolanda Burgos, en un comunicat de premsa emès pel seu grup. Per aconseguir-ho, la formació taronja ha presentat una moció que es debatrà al plenari del proper dilluns i que proposa que "l’Ajuntament de Cambrils s’adhereixi al clúster Foodservice de Catalunya, una eina per ajudar les empreses a guanyar competitivitat". "Moltes empreses encara arrosseguen les conseqüències de la crisi, la competència és molt forta i són negocis petits, cosa que fa difícil que puguin destinar recursos per poder modernitzar-se", ha explicat Burgos, qui ha afegit que “per això, des de Cs tenim clar que hem de ser al seu costat per ajudar-les”.

La regidora de Cs ha destacat que "hem mantingut contactes amb el sector agroalimentari i veuen amb bons ulls que s’impulsi un programa de dinamització, i igualment des del clúster Foodservice també tenen interès en l’adhesió d’un municipi com Cambrils. Confiem que l’equip de govern voti a favor d’aquesta proposta, que representa només el 0,01 % del total del pressupost previst per al 2020, és a dir, 5.000 euros, i que pot aportar avantatges com avançar en la col·laboració públic-privada o que el nostre sector agroalimentari guanyi visibilitat territorial", ha finalitzat.  

Comenta aquest article