Informació general

Mobilització

L'ANC de Cambrils ja té plens dos autobusos per anar a l'acte que el Consell per la República farà el 29 de febrer a Perpinyà

En els propers dies, l'entitat independentista valorarà si cal posar un tercer autocar. D'altra banda l'hora de sortida des de l'estació d'autobusos s'ha avançat una hora i ara és a les 5,30h

Per Redacció

Estació de busos abans de la sortida cap a Barcelona, l'11 de setembre de 2018
Estació de busos abans de la sortida cap a Barcelona, l'11 de setembre de 2018 | Lluís Rovira i Barenys

L'ANC de Cambrils ja té plens dos autobusos –un de 55 places i l'altre de 71– per anar a l'acte que el Consell per la República farà el 29 de febrer a Perpinyà, en el què hi participaran Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. Se sumaran a altres autocars d'arreu de Catalunya, organitzats per l'ANC i Òmnium Cultural.

A més de les 126 persones amb tiquet, també hi ha persones en llista d'espera. Per això, en els propers dies, l'entitat independentista valorarà si cal posar un tercer autocar. La sortida es farà a les 5.30 hores del matí des de l'estació d'autobusos de Cambrils. El preu del bitllet, que inclou anada i tornada, és de 20 € i es pot adquirir a diversos establiments de Cambrils: a Infor Apartaments (carrer de Mont-roig, 4) de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16.30 a 19 h i dissabte de 10 a 14 h; a Carlin (carrer de la Verge del Camí, 3) de dilluns a divendres de 8 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h i dissabte i diumenge de 8 a 13.30 h, i a El Crit (carrer de la Verge del Camí, 22) de dilluns a dijous de 9 a 13.30 h i de 16 a 19 h i divendres de 9 a 13.30 h.

Carles Puigdemont assistirà a l'acte

Està previst que l'acte comenci a les 12 hores i que tingui una durada de menys de dues hores. Amb aquesta acció a la Catalunya del Nord, Puigdemont, Comín i Ponsatí posen de manifest la immunitat que tenen com diputats del Parlament Europeu a tots els països membres de la Unió Europea, excepte a l'estat espanyol. Per això, "volen celebrar les últimes victòries judicials, condemnar la repressió que es viu a Catalunya i agrair el suport d'una part important de la ciutadania de la Catalunya del Nord, clau per a poder fer el referèndum del primer d'octubre de 2017 i que ara continua, mostrant una solidaritat constant amb les persones preses i exiliades per les seves idees independentistes".

Comenta aquest article