Handbol

Tercera victòria consecutiva del CH Cambrils que es manté en el tercer lloc de la classificació

Partit entre el CH Cambrils i l'Handbol Súria, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Segona Catalana

Moldtrans CH Cambrils 23 - H. Súria 19

Tercera victòria consecutiva del CH Cambrils, el passat dissabte a casa, contra l'Handbol Súria. Els cambrilencs mantenen la tercera posició a la classificació després de derrotar un equip rival que venia de guanyar de deu gols al Montcada B –actual quart classificat del grup–. La defensa local es va mostrar molt contundent i no va deixar forats davant del joc dels visitants. L'Handbol Súria es va veure condicionat per un mal inici de partit en el què els cambrilencs van anotar un parcial de 6 a 1 en els deu primers minuts. A partir d'aquí, el CH Cambrils va saber administrar la renda aconseguida i endur-se el triomf.
Aquest proper cap de setmana, l'equip es desplaçarà a la pista de l'Handbol Sant Vicenç B, que és el vuitè classificat.