Esports

Rem

Comença la Lliga de Llaüt mediterrani a Empuriabrava amb bons resultats per a Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils

Per Redacció

Imatge d'una de les tripulacions de Vogadors Vent d'Estrop, el passat diumenge, a Empuriabrava
Imatge d'una de les tripulacions de Vogadors Vent d'Estrop, el passat diumenge, a Empuriabrava | Cedida

El diumenge passat es iniciar la Lliga de Llaüt mediterrani a Empuriabrava després que la primera prova que s’havia de disputar a Flix s’hagués hagut d’anul·lar pel temporal “Glòria”. Un primer repte per a Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils. La regata, excel·lentment organitzada pel club amfitrió, que estava convocada per les categories absoluta i veterana, tant masculina com femenina, es va disputar pel paratge dels canals d’Empuriabrava amb una distància total de 2.200 metres. El club cambrilenc es va presentar en les quatre categories possibles obtenint uns bons resultats tenint en compte el poc temps que han tingut d’entrenament amb aquesta embarcació.

Aquests van ser els resultats dels cambrilencs. En categoria absoluta, en la que el nivell és més alt, les dues tripulacions van obtenir un resultat discret però esperat donada les novetats introduïdes a les tripulacions i el ritme de palada utilitzat. D’aquesta manera, la tripulació femenina van finalitzar en cinquena i darrera posició, amb un temps d’11:33,25 per darrera de Rem Badalona, Rem Mataró, Nàutic Bétulo i Rem Santa Cristina.

Per la seva part, la tripulació masculina van acabar amb cinquena posició també, per davant de Rem Mataró, amb un temps total de 10:54,34, en la regata que van imposar-se Rem Badalona, Rem Santa Cristina i Nàutic Flix.

En categoria veterana, els resultats van ser millors, la tripulació femenina es va fer amb la victòria per davant de Rem Xon’s Empuriabrava, Nàutic Balís, Natació Badalona, Rem Santa Cristina i RCN Tarragona.

Finalment, en la categoria masculina, els cambrilencs van fer-se amb la segona posició final amb un temps de 10:59,06 per darrera de Rem Badalona, i superant a Rem Xon’s Empuriabrava, Nàutic Flix, Rem Mataró, RCN Tarragona, Rem Santa Cristina i RCN Marítim.

La propera regata de la Lliga de Llaüt mediterrani es disputarà l’1 de març a la platja de Santa Cristina a Lloret de Mar, i aquesta regata ja serà en el format habitual de 4 carrers amb ciavogues. Més endavant, la Lliga disputarà regates a Badalona, Sant Jaume d’Enveja i una seu encara per determinar.

Diferents moments de la regata disputada el passat diumenge

 

Comenta aquest article