Cultura

Música

Música a les escoles i a les residències de gent gran de la mà de l'Escola Municipal de Música

Per Andreu Dalmau

Els professors de l'Escola de Música a l'escola Joan Ardèvol, la setmana passada
Els professors de l'Escola de Música a l'escola Joan Ardèvol, la setmana passada | Cedida

El dimarts 11 de febrer, quatre professors de l’Escola de Música de Cambrils van interpretar unes quantes peces musicals a l’Escola Joan Ardèvol en motiu del projecte Corda a les Escoles. Aquest projecte, que ja fa més de sis anys que es du a terme, té com a objectiu apropar la música als nens de les escoles cambrilenques tal com es fa amb altres iniciatives semblants, com són la Música a les Guarderies o Vent a les Escoles.
Aquesta visita la van fer quatre professors de l’Escola de Música: Marcel Pascual, Francesc Sánchez, Albert Carbonell i Enric Prats. Tots quatre van integrar un quartet de corda que va interpretar des de peces clàssiques fins a modernes. Per aquest projecte els professors preparen diferents programes musicals, alguns dels quals són «Música descriptiva» o «Músiques del món» per apropar la música als nens de la forma més variada i entretinguda possible.

Música a les residències de la gent gran

La setmana passada, els professors Albert Carbonell i Enric Prats també van visitar diferents residències de gent gran a Cambrils, entre les quals la Residència Baix Camp i la Residència Cambrils Suite, per fer gaudir de la música en directe als avis cambrilencs. Aquest projecte, que s’ha iniciat aquest any, també consta de diferents programes amb música variada que inclouen havaneres, tangos i boleros, els gèneres que més agraden a la gent gran.

 

Comenta aquest article