Curses

Intens cap de setmana de competició per als atletes del Club Montepenarubia Costa Daurada

Foto de grup d'alguns atletes del Club Montepenarubia Costa Daurada
Foto de grup d'alguns atletes del Club Montepenarubia Costa Daurada | Cedida
Atletes del Club Montepenarubia Costa Daurada van participar, aquest passat cap de setmana, a diferents competicions. Dos corredors del club –Raúl Moya i Cristian Rodríguez– van prendre part a la Mitja Marató de Barcelona, quallant tots dos un gran paper. Per altra banda, tres corredors –Carlos Doz, Mhaned i Juan Fran– van competir al Trail 4 Termes de Mont-roig del Camp. Tots tres van entrar al top20 de la classificació general en la distància de 19 quilòmetres.

La tercera competició amb presència d'atletes del club va ser el Cros de Pax de Tarragona, en la distància de 2.000 metres. Hi van prendre part Pablo Paderne, Leo Rubiolo, Xavi Sevil i Lucía Bermejo, finalitzant aquesta en la segona posició de la classificació general femenina. El xiquet Aleix Anido va assolir la segona posició en la categoria mini –prova de 200 metres–.

Diferents imatges de les competicions del passat cap de setmana en les què hi van participar atletes del club