Societat

Solidaritat

«Taca't pel càncer infantil», la xocolatada solidària dels Nyanyos al parc de Nou Cambrils

Els Nyanyos Timbalers, secció infantil de la Colla Gegantera de Tota l'Endenga, van ser els encarregats d'organitzar l'acte al qual també s'hi van sumar d'altres entitats festives i culturals de Cambrils

Per Berta Ruiz

La xocolatada solidària es va fer el passat dissabte al matí al parc de Nou Cambrils
La xocolatada solidària es va fer el passat dissabte al matí al parc de Nou Cambrils | Berta Ruiz

El parc de Nou Cambrils va ser l'escenari, el passat dissabte al matí, d'una xocolatada solidària sota el lema "Taca't pel càncer infantil" amb motiu de la commemoració del Dia Internacional del Càncer Infantil. Els Nyanyos Timbalers, secció infantil de la Colla Gegantera de Tota l'Endenga, van ser els encarregats d'organitzar l'acte al qual també s'hi van sumar d'altres entitats festives i culturals de Cambrils que van posar el seu granet de sorra per ajudar a la investigació d'aquesta malaltia. Així doncs, durant el matí es van servir gots de xocolata desfeta, juntament amb trossos de coc o d'altres dolços per col·laborar amb la causa. També es va muntar una parada de la campanya "Pels valents" que du a terme la Policia Local de Cambrils per recaptar fons per a l'Hospital Sant Joan de Déu.

El Dia Internacional del Càncer Infantil pretén sensibilitzar i conscienciar a la població sobre la importància de disposar d'un sistema sanitari que permeti un diagnòstic precoç i precís d'aquesta malaltia i un tractament eficaç. Cada any es diagnostiquen 1.200 nous casos de càncer infantil i, per aquest motiu, un grup d'associacions de famílies de pacients de l'Hospital Sant Joan de Déu, promouen una jornada solidària. L'objectiu és recaptar fons per a la recerca, però també sensibilitzar i conscienciar que l'única via per combatre el càncer infantil és la investigació.
 

Diferents imatges de la xocolatada solidària

 

Comenta aquest article