Esports

Rem

Bona estrena de l'Escola de Rem Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils a Badalona

Per Redacció

Tripulació infantil masculí de l'Escola de Rem Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils a la competició de Badalona
Tripulació infantil masculí de l'Escola de Rem Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils a la competició de Badalona | Cedida

El passat dissabte 8 de febrer es va disputar la primera prova de la Lliga Catalana de batel al port de Badalona en la que hi van participar dues tripulacions de l’Escola de Rem de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils. Concretament hi van participar en la categoria d’infantil masculí i cadet mixt (que participaven en categoria masculina).
Pel que fa als resultats, totes dues tripulacions van haver de fer una regata de 1000 m (dos llargs de 500 m) en que havien de fer una ciavoga a una boia fora del port on el mar estava força mogut amb vent de garbí. La tripulació infantil masculí va aconseguir la segona posició amb un temps 05’05’’00 de per darrera de Rem Santa Cristina. Pel que fa al cadet mixt, també van finalitzar amb el segon millor temps (6’04’’90), aconseguint un pitjor temps que l’infantil a causa de l’empitjorament de l’estat de la mar.
El batel és una embarcació de banc fix típica del cantàbric formada per quatre vogadors més el patró. És una embarcació estreta, ràpida i força inestable en la que només hi ha un vogador per cada bancada, i que és una de les millors eines per l’ensenyament del rem de banc fix.
La propera regata de la Lliga Catalana de Batel està prevista pel dissabte 29 de febrer a la platja de Santa Cristina de Lloret de Mar on l’Escola de Rem hi té previst incrementar la participació amb més tripulacions.

Tripulació cadet mixt de l'Escola de Rem Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils en la competició de Badalona / foto: Cedida

 

L’Apunt

L'Escola de Rem de Vent d'Estrop
L’Escola de Rem dels Vent d’Estrop és un espai de formació de rem en la modalitat de banc fix que acull nenes i nens d’11 a 16 anys. Entrenen 3 dies a la setmana en la que combinen la preparació física amb la tècnica del rem, tant en sessions a la pista d’atletisme com a l’aigua. L’activitat es desenvolupa d’octubre a agost, compta amb entrenadors titulats i els alumnes participen en les regates que s’organitzen durant tota la temporada. Més informació a: escoladerem@ventdestrop.com

 

Comenta aquest article