Handbol

Ajustadíssim triomf del CH Cambrils a la pista del segon classificat, el CH Valldoreix

Imatge d'arxiu d'un partit del CH Cambrils, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CH Cambrils, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana

CH Valldoreix 27 - Moldtrans CH Cambrils 28

Importantíssima victòria l'aconseguida pel CH Cambrils, aquest passat cap de setmana, a la pista del segon classificat. La primera part va ser de clar domini cambrilenc en la què els jugadors de Jordi Duran van estar molt encertats tant en atac com en defensa i a la fi de la primera part ja guanyaven per 13 a 19. Ja en la represa, l'equip local va millorar la seva defensa i va anar retallant distàncies però no va ser suficient i el Cambrils es va emportar la victòria.

L'equip cambrilenc es consolida en la zona de "play-off", després d'encadenar cinc victòries seguides en pista contrària, les quatre últimes totes per la mínima a les pistes de Sant Joan Despí, Espanyol, Llavaneres i ara Valldoreix