Societat

Solidaritat

Els Nyanyos organitzen una xocolatada solidària sota el lema «Taca't pel càncer infantil»

Es farà aquest proper dissabte, a partir de les 11h, al parc del Nou Cambrils

Per Redacció

Cartell de l'activitat solidària
Cartell de l'activitat solidària | Cedida

Els Nyanyos Timbalers, secció infantil de la Colla Gegantera de Tota l'Endenga, organitza una xocolatada solidària, aquest proper dissabte 15 de febrer en motiu de la celebració del Dia Internacional del Càncer Infantil. La cita és al Parc del Nou Cambrils a les 11.00h i s'hi sumaran altres entitats festives i culturals de Cambrils que posaran el seu granet de sorra per ajudar a la investigació d'aquesta malaltia.

El 15 de febrer es celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil. Aquest dia pretén sensibilitzar i conscienciar a la població sobre la importància de disposar d'un sistema sanitari que permeti un diagnòstic precoç i precís d'aquesta malaltia i un tractament eficaç. Cada any es diagnostiquen 1.200 nous casos de càncer infantil i, per aquest motiu, un grup d'associacions de famílies de pacients de l'Hospital Sant Joan de Déu, promouen una jornada solidària. L'objectiu és recaptar fons per a la recerca, però també sensibilitzar i conscienciar que l'única via per combatre el càncer infantil és la investigació, ja que en aquest cas la prevenció no és possible
Amb el lema Taca't pel càncer infantil, la iniciativa intenta aconseguir tantes xocolatades solidàries com nens diagnosticats d'aquesta malaltia a l'any, en aquest cas, 1200 xocolatades.
 

Dades a tenir en compte:

Data: 15 de febrer
Lloc: Parc del Nou Cambrils (Centre Cívic)
Hora: 11 -13H
Consumició: 3€ (recaptació íntegra destinada a la investigació a l'Hospital Sant Joan de Déu)

 

Comenta aquest article