Informació general

Emprenedoria

Setze dones participen al projecte «Gira Mujeres» per impulsar l'emprenedoria en femení

La iniciativa impulsada per “The Coca-Cola Foundation” està organitzada a Cambrils per Dona Activa Fòrum amb el suport de Cambrils Emprèn

Per Redacció

Imatge de grup de les participants a les sessions
Imatge de grup de les participants a les sessions | Cedida

Ahir es va iniciar la quarta edició del projecte "Gira Mujeres" per potenciar l’emprenedoria en femení. El programa –que té lloc a la Torre del Llimó i que s'allargarà fins avui dimecres– ofereix formació, assessoria i impuls per ajudar a dones d’entre 18 i 60 anys a trobar idees per crear i tirar endavant el seu propi negoci. Ahir al matí, el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils, Oliver Klein, va ser l'encarregat de presentar la primera jornada i de donar la benvinguda a les 16 dones inscrites al taller. "És una oportunitat única que ens arriba de la mà de la fundació Coca Cola per col·laborar en el foment de l’emprenedoria femenina" va afirmar el regidor.

Gira Mujeres és un projecte de "The Coca-Cola Foundation" dirigit a dones amb esperit emprenedor que es duu a terme a tota Espanya. El taller presencial de Cambrils està organitzat per Dona Activa Fòrum amb el suport del servei municipal Cambrils Emprèn. El programa consta de tres etapes. La primera és el taller presencial de dues sessions de 5 hores cadascuna "Troba la teva ruta", que ajudarà a les participants a identificar i concretar els seus projectes. La sessió d'ahir va tractar de reforçar l’empoderament personal i la l'avui consistirà en formació bàsica d’emprenedoria.

Posteriorment, la segona etapa del programa s'anomena "Inicia el teu viatge" i són 30 hores de formació online d’aprenentatge i desenvolupament per la idea de negoci basat en el mètode "Canvas". Finalment, se seleccionaran els deu millors projectes que hagin participat a la formació online i se’ls oferirà els serveis d’incubació i mentoria. Els tres millors projectes de la selecció rebran sis mesos extra de mentoria i d’una ajuda de 3.000 euros de capital inicial pel llançament del negoci.

Imatge de la primera sessió, ahir, a la Torre del Llimó

 

Comenta aquest article