Informació general

Platges

Una cinquantena de voluntaris col·laboren en una acció de neteja a la platja de la Llosa

La matinal de neteja, que va ser impulsada pel Servei d'Atenció Diürna de Cambrils de l'Ajuntament, es va centrar en un tram del litoral de Ponent

Per Berta Ruiz

Voluntaris netejant la platja de la Llosa, el passat dissabte al matí
Voluntaris netejant la platja de la Llosa, el passat dissabte al matí | Berta Ruiz

Aquest passat dissabte al matí, una cinquantena de voluntaris de totes les edats van participar a l'acció de neteja que es va dur a terme a un tram del litoral de Ponent. Concretament, l'acció mediambiental –impulsada pel Servei d'Atenció Diürna de Cambrils (SADI) de l'Ajuntament de Cambrils– es va centrar a la platja de la Llosa, des de l'alçada de la desembocadura del barranc de la Verge del Camí fins abans d'arribar a l'Escola d'Hoteleria i Turisme. Després dels intensos temporals, a la sorra s'hi havia acumulat una gran quantitat de brossa, plàstics i diferents tipus de deixalles.

L'objectiu era realitzar la neteja amb la col·laboració dels xiquets i xiquetes que assisteixen a aquest servei de suport assistencial i formatiu, però la iniciativa també es va obrir als seus familiars i a tota la ciutadania en general. De fet, al llarg d'aquest tram de platja es van poder veure molts pares i mares amb els seus fills i filles. Cap a les deu del matí es va iniciar l'acció i es va allargar fins al migdia. El bon temps i l'excel·lent temperatura va acompanyar a aquesta activitat solidària mediambiental. L’Entitat Pública Empresarial Local Ingesòl va facilitar bosses i guants i també es va comptar amb personal operari de suport durant tota la matinal.

 

 

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades