Societat

Concurs

L'alumna de l'escola La Bòbila, Maya A. Reynolds, guanya el primer premi del concurs Bic Graphic Europe

Per Redacció

L'alumna Maya Reynolds, en primer terme, guanyadora del concurs i, al darrere, alguns dels seus companys de l'escola
L'alumna Maya Reynolds, en primer terme, guanyadora del concurs i, al darrere, alguns dels seus companys de l'escola | Cedida

L'alumna de cinquè de l'escola La Bòbila –Maya A. Reynolds– ha guanyat el primer premi del concurs Bic Graphic Europe. El centre cambrilenc –que té el distintiu d'escola verda– es va sumar a aquest certamen que consistia en dissenyar una maqueta o el dibuix d’una caixa per recollir productes de material escolar que es puguin reciclar. De fet, mitjançant el reciclatge del material escolar que es recull amb els contenidors que l’empresa BIC Graphic es poden confeccionar d'altres productes. L’alumnat de l’escola cambrilenca va fer els seus propis dissenys al llarg de la Setmana de Conscienciació del Canvi Climàtic. En concret, la Maya Reynolds va dissenyar un contenidor en forma de prisma i el va decorar amb dibuixos que feien referència a la reutilització.

El passat divendres 31 de gener, a la pròpia escola La Bòbila, dos representants de l’empresa Bic Graphic –Núria Bracons i  Juanmi– Díaz van lliurar els premis a l’alumna guanyadora i a tots els participants al concurs. També van presentar els contenidors que han fabricat amb el disseny de la Maya. Amb els productes que l’alumnat dipositi als contenidors que l’empresa BIC Graphic ha elaborat amb el disseny guanyador es fabricaran d'altres productes com taules i cadires. L’alumnat va estar molt content amb els obsequis que els van regalar per haver participat: un lot d’escriptura serigrafiat amb el nom de l’escola, com a guanyadora del concurs.

A dalt, Maya Reynolds reben el primer premi del concurs i, a sota, els contenidors que va dissenyar l'alumna guanyadora

 

Comenta aquest article