El Club Atletisme Cambrils aconsegueix la 13a posició en el Campionat de Catalunya de proves combinades

Un moment de la cursa, celebrada el passat diumenge a Vilafranca del Penedès
El passat diumenge 28 de gener es va disputar al Palau Firal del Vi de Vilafranca del Penedès el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en la categoria cadet.

El Club Atletisme Cambrils va estar representat per Tània Borrero que va aconseguir la 13a posició en la classificació final. Tot i estar constipada l'atleta cambrilenca va aconseguir força bons resultats. Va aconseguir la millor marca personal en les proves de 60 metres tanques, amb una marca d'11"93, amb el llançament de pes, amb una marca de 9,00 metres i en la tetratló amb un total de 1.669 punts aconseguits. Tània Borrero va disputar també les proves de llargada, on va aconseguir saltar 4,09 metres i la prova dels 60 metres llisos que va realitzar en 9"18.

Campionat de Catalunya de Relleus

Dissabte passat es va disputar la fase classificatòria del Campionat de Catalunya de Relleus 4 x 2000, on es seleccionen els 6 equips amb millor marca per a la Final. El Club Atletisme Cambrils va presentar 2 equips a la categoria infantil, un de masculí i un de femení. Els dos equips van aconseguir batre rècords de Cambrils. El de les noies amb doble mèrit, ja que també batien el rècord absolut (2'05"64)

Dels 18 equips presents, les noies van assolir la quarta posició final, classificant-se per disputar la final i amb clares opcions de pujar al pòdium. Els nois van aconseguir la 7a posició final d'un total de 15 equips presentats, quedant-se a les portes de la final.

L'equip infantil femení va estar integrat per Inés Moya, Laura Gámez, Nastia Skrynnyk i Iara Masaguez i van formar part de l'equip infantil masculí, Oriol Bargalló, Franc Sánchez, Pau Gimeno i Adrià Triviño.