Esports

Handbol

Treballada i ajustada victòria del CH Cambrils a la pista del Maresme Llavaneres

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del CH Cambrils, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CH Cambrils, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana

Maresme Llavaneres 25 - Moldtrans CH Cambrils 26

Després de l'ensopegada a casa de la jornada anterior, el CH Cambrils es va endur una ajustada victòria en la seva visita a la pista del Maresme Llavaneres. Tots dos equips ja havien empatat en el partit que es va disputar a Cambrils i, de fet, aquest també va estar a punt d'acabar en empat si els locals no haguessin errat un penal en el tram final del partit.

L'equip local va sortir concentrat i dominant (5-3), però tres exclusions seguides van generar nerviosisme en els locals i l'equip cambrilenc ho va aprofitar per posar-se 4 gols amunt (10-14). L'equip maresmenc va recobrar al serenitat i el marcador ja estava en un mínim 16-17 al descans. En la represa, la igualtat va presidir el matx, però l'equip local va malbaratar diverses ocasions clares de posar-se per davant i l'equip visitant va acabar sumant dos punts que el situen en el tercer lloc de la classificació. 
 
La propera jornada, el CH Cambrils disputarà un altre partit fora de casa i serà contra el segon classificat el CH Valldoreix.

Comenta aquest article