Vela

Ricard Castellví i Sergi Sevil, primer i segon en Làser Radial de la V edició de la Guíxols CUP celebrada a Sant Feliu

Ricard Castellví i Sergi Sevil, van quedar en la primera i la segona posició respectivament en categoria masculina en Làser Radial | Cedida

Bon paper de la flota Làser del Club Nàutic Cambrils que, aquest passat cap de setmana, va participar en la V edició de la Guíxols CUP. D'una banda, els regatistes del club, Ricard Castellví i Sergi Sevil, van quedar en la primera i la segona posició respectivament en categoria masculina en Làser Radial. D'altra, Natàlia Garcia s'enfilava fins a la 3a posició de la  classificació general en la categoria femenina de 4.7. El temps va ser, una vegada més, un factor decisiu a la V Guíxols Cup. Dissabte no es va poder celebrar cap prova arran de l'escassetat de vent i va ser el diumenge quan es van poder disputar dues proves per cadascun dels grups.

La resta de regatistes cambrilencs que van prendre part en la competició van ser: Leyre Williams, Lucía Gascón, Santi Alberto i l'Oriol Ramon en Làser 4.7. També hi va anar Jesús Gascón en Làser Radial.

La Guíxols Cup seguirà el cap de setmana del 22 i 23 de febrer amb els regatistes de la categoria Optimist, que tancaran la competició.

Natàlia Garcia s'enfilava fins a la 3a posició de la  classificació general en la categoria femenina de 4.7